close
Όνομα Χρήστη   Κωδικός πρόσβασης       Forgot your password?  Forgot your username? 
Είσοδος/Login
ΤΜΗΜΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
Λειτουργία του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Τετάρτη 09-01-2018 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννη Ιωαννίδη   
Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 15:56

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, από αύριο Τετάρτη 09-01-2019 το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει κανονικά.

Ειδικά για αύριο Τετάρτη 09-01-2019 οι διοικητικές υπηρεσίες του ιδρύματος θα λειτουργήσουν από τις 08:30 π.μ. και η εκπαιδευτική διαδικασία για τη διευκόλυνση των φοιτητών και προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα παγετού θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ.

Παρακαλούνται τα Τμήματα να κάνουν τις αναγκαίες αλλαγές στο πρόγραμμα τους.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Τζιώνας

Πρύτανης ΑΤΕΙ-Θ

 
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Γραμματεία   
Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 10:37
Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο https://eudoxus.gr/files/Paratasi_Xeimerinou_2018-19.pdf θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων για τους φοιτητές. Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την *Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019*, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την *Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019*. Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ενημέρωση των φοιτητών. Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους. Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής του Ευδόξου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το e-mail αυτό σας αποστέλλεται από το Online HelpDesk της δράσης "Εύδοξος". Παρακαλούμε MHN απαντήσετε σε αυτό το e-mail. Εάν έχετε απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο σύνδεσμο http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx
 
Ενημέρωση για τη λειτουργία του ΑΤΕΙΘ την Τρίτη 8/1/2019 - Αναστολή των μαθημάτων PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννη Ιωαννίδη   
Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019 16:02

Αγαπητά μέλη της κοινότητας του ΑΤΕΙ-Θ,

Μετά και το σημερινό επιτόπιο έλεγχο των εγκαταστάσεων του ΑΤΕΙ-Θ, το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε για αύριο Τρίτη 08-01-2019 την αναστολή αποκλειστικά και μόνον των μαθημάτων. Όλες οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος θα λειτουργήσουν κανονικά.

Μετά τη σφοδρή χιονόπτωση της Παρασκευής και του Σαββάτου ήδη από την Κυριακή επιχειρήθηκε η διάνοιξη όλων των κεντρικών αρτηριών του Ιδρύματος με μηχανήματα του ΤΕΙ και του Δήμου ΔΕΛΤΑ. Ακόμη, ρίχτηκε αλάτι επανειλημμένα  για να μην δημιουργηθεί πάγος εκ νέου.

Ευχαριστούμε το δήμαρχο ΔΕΛΤΑ, και τους υπάλληλους του δήμου καθώς και τους υπαλλήλους του Ιδρύματος μας που κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες κατάφεραν να ανοίξουν το ίδρυμα.

Επειδή όμως οι καιρικές συνθήκες θα συνεχίσουν να είναι δύσκολες, αποφασίστηκε να ανασταλούν τα μαθήματα για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 ώστε να επιλυθούν πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν από το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Τζιώνας

Πρύτανης ΑΤΕΙ-Θ

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019 16:19
 
Εισαγωγή στην πληροφορική - εξέταση εργαστηρίου PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ηλίας Νίτσος   
Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019 08:15

Έχει αναρτηθεί στο Moodle ο προγραμματισμός της εξέτασης του εργαστηρίου για την Εισαγωγή στην Πληροφορική. Η ανακοίνωση ισχύει και για τους φοιτητές της εμβόλιμης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019 08:30
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 402

Ηλεκτρονικό Μαθησιακό Σύστημα Blackboard

Εγγραφή στο ασύρματο δίκτυο

Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και συστημάτων πληροφόρησης  2010

Υπευθυνος Αλέξανδρος Βασιλείου