close
Όνομα Χρήστη   Κωδικός πρόσβασης       Forgot your password?  Forgot your username? 
Είσοδος/Login
ΤΜΗΜΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
Καθηγητών
Ημέρα Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών 2012 - 2013 του Α.Τ.Ε.Ι.-Θ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Panayiota Polydoratou   
Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2012 21:12

Στα πλάισια λειτουργίας των Προγραμμάτων Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) και Γραφείο Διασύνδεσης (Γ.Δ.) καθώς και των συνεργαζόμενων πράξεών τους, διοργανώνεται στις 10 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11:00πμ στο Ν. Αμφιθέατρο της Σ.Ε.Υ.Π. του Α.Τ.Ε.Ι.-Θ., η "Ημέρα Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών" για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. Στην ημερίδα αυτή οι επιστημονικοί υπεύθυνοι της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) και των συνεργαζόμενων πράξεων - Γραφείο Διασύνδεσης (Γ.Δ.), Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (Γ.Π.Α.) και Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Μ.Κ.Ε.) θα ενημερώσουν για τις δομές που λειτουργούν στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ΕΣΠΑ 2007-2013» στο Α.Τ.Ε.Ι.-Θ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2012 21:15
 
Πρόγραμμα «Δια Βίου Μάθηση/ERASMUS» PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Panayiota Polydoratou   
Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2012 10:04

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  «Δια Βίου Μάθηση/ERASMUS»

Οι φοιτητές οι  οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ     ΦΟΙΤΗΤΩΝ  ERASMUS για ΣΠΟΥΔΕΣ ή για ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ στο εξωτερικό κατά  το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους  2012-2013 θα πρέπει να υποβάλλουν

ΑΠΟ 10-10-2012 ΕΩΣ 24-10-2012 το έντυπο:

«Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Κινητικότητας Φοιτητών»

στον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο «Erasmus» του Τμήματός τους (Παναγιώτα Πολυδωράτου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) προκειμένου να αξιολογηθούν.

Στη συνέχεια όσοι φοιτητές επιλεγούν, θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά του Ιδρύματος Υποδοχής και να τα υποβάλλουν στο Γραφείο Erasmus

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να βρουν το έντυπο και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Erasmus» στο Γραφείο Erasmus (1ος όροφος, κτίριο Βρεφονηπιοκομίας) & στην Ιστοσελίδα :  www.socrates.teithe.gr

 
CFP - ELPUB 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Panayiota Polydoratou   
Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2012 13:35
Call for Papers
17th International Conference on Electronic Publishing

June 13-14, 2013, Karlskrona, Sweden


Mining the Digital Information Networks


The main theme of the 17th International Conference on Electronic Publishing (ELPUB) will be extracting and processing data from the vast wealth of digital publishing and the ways to use and reuse this information in innovative social contexts in a sustainable way. We will bring together researchers and practitioners to discuss data mining, digital publishing and social networks along with their implications for scholarly communication, information services, e-learning, e-businesses, the cultural heritage sector and other areas where electronic publishing is imperative.


Important Dates

  • January  10, 2013: Submission Deadline (time: 11:59 pm, PST)
  • March 1, 2013: Author Decision Notification
  • March 15, 2013: Submission of Camera-Ready Manuscripts

Conference dates and location: June 13-14, 2013, Blekinge Institute of Technology, Karlskrona (World Heritage Site since 1998), Sweden
Conference Host: Blekinge Institute of Technology, Karlskrona, Sweden
General Chair: Dr. Niklas Lavesson, Associate Professor, Blekinge Institute of Technology, Sweden
Programme Chair: Dr. Panayiota Polydoratou, Asistant Professor, Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki, Greece

See website for all details: http://www.elpub.net

Join our community at:

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Elpub-Conference/255715494465396
Twitter: http://twitter.com/#!/ElpubConf
LinkedIn:http://www.linkedin.com/groups/Elpub-Conference-4170564?home&gid=4170564&trk=anet_ug_hm

 
Η Βιβλιοθήκη του μέλλοντος: Δημιουργείστε την! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Μανώλης Γαρουφάλλου   
Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2012 10:12

 Η Βιβλιοθήκη του μέλλοντος:  Δημιουργείστε την!

Με την Ελίζαμπεθ Φάουλερ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012,

΄Ωρα: 11.30,  Σπουδαστήριο ΣΔΟ, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

 

Η Ελίζαμπεθ Φάουλερ, Διευθύντρια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο Τσέζαπεκ της Βιρτζίνια των ΗΠΑ επισκέπτεται την Ελλάδα συμμετέχοντας σε μια σειρά εκδηλώσεων και συναντήσεων με επιστημονικό προσωπικό του κλάδου μας.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού της, την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012, η κα Φάουλερ θα επισκεφθεί το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, την Κεντρική Βιβλιοθήκη και το Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης, για να συναντηθεί και να ανταλλάξει ιδέες και εμπειρίες με τους Βιβλιοθηκονόμους του ΑΤΕΙΘ, Φοιτητές και Ακαδημαϊκό Προσωπικό.

 Η εκδήλωση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα. Δηλώσεις συμμετοχής στο:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 Βιογραφικό και απόσπασμα ομιλίας:

 Η Μπέτσυ Φάουλερ είναι επαγγελματίας μάνατζερ βιβλιοθήκης στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και τρεις δεκαετίες.  Εργάζεται ως Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης και του Ερευνητικού της Τμήματος στο Τσέζαπεκ της Βιρτζίνια.  Η κυρία Φάουλερ έχει στο ενεργητικό της επιτελικό ρόλο για 14 καινούργιες και ανακαινισμένες βιβλιοθήκες καθώς και για νέες δυναμικές υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνουν κέντρα εργασίας και αλφαβητισμού, χώρων τέχνης και εκθέσεων σε στυλ λιανικής πώλησης με συλλογές που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τσέζαπεκ έχει ενσωματώσει με επιτυχία νέες δημοφιλείς υπηρεσίες και έχει αυξήσει τον δανεισμό της κατά 40% τα τελευταία πέντε χρόνια παρά τις σημαντικές μειώσεις του προϋπολογισμού της.

 Η κυρία Φάουλερ έχει τύχει αναγνώρισης σε εθνικό επίπεδο για τις υπηρεσίες της στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και προώθησης των δημοτικών βιβλιοθηκών και της επίτευξης ισχυρών συνεργασιών με τις τοπικές κοινότητες.  Έχει αναγνωριστεί ιδιαίτερα για την εξαιρετική της ικανότητα να δημιουργεί καλαίσθητους και λειτουργικούς δημόσιους χώρους που κινητοποιούν το ενδιαφέρον και προκαλούν θαυμασμό. Η ασχολία της κυρίας Φάουλερ με ανακαινίσεις βασισμένες σε οικονομικές λύσεις έχει παρουσιαστεί σε πολλά περιοδικά και μέσα ενημέρωσης στην Αμερική.

 Η επανεφεύρεση των υπηρεσιών της βιβλιοθήκης προσφέρει νέες προκλήσεις και εκπληκτικές ευκαιρίες.  Ελάτε μαζί μας για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια δυναμική βιβλιοθήκη για την κοινότητα σας με προορισμό τον 21ου αιώνα!

---------------------------------------------

Presentation title: The New Destination Library:  Making it Happen!  

 Bio and presentation abstract:

 Betsy Fowler has been a professional library manager in the United States for over three decades.  She is currently the Director of Library & Research Services in Chesapeake, Virginia.  Ms. Fowler has supervised over 14 new building and renovation projects incorporating dynamic new services including job and early literacy centers, art spaces, and retail style popular browsing collections. The Chesapeake Public Library has successfully introduced popular new services and increased checkouts by almost 40% over the past five years despite significant budget reductions.

Ms. Fowler has received national recognition for her public relations work promoting public libraries and building powerful community collaborations. She is recognized for her expertise in creating beautiful vibrant public spaces that ignite community interest and excitement. Ms. Fowler's cost effective renovations have been featured in national magazines and news media.

Re-inventing library services offers new challenges and amazing opportunities. Come find out how you can create a dynamic community 21st Century Destination Library!

 
Πηγές και Υπηρεσίες Πληροφόρησης - Ομάδες PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Panayiota Polydoratou   
Δευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2012 07:05

Παρακαλώ δηλώστε άμεσα την επιλογή σας για την ώρα εξέτασης την Πέμπτη 27.09.2012 για το μάθημα Πηγές και Υπηρεσίες Πληροφόρησης.

Οι ώρες εξέτασης είναι : 09:00-11:00 και 11:00-13:00.

Οι καταστάσεις ονομάτων βρίσκονται στο Σπουδαστήριο του Τμήματος.

Παναγιώτα Πολυδωράτου

 

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 122 από 148

Ηλεκτρονικό Μαθησιακό Σύστημα Blackboard

Εγγραφή στο ασύρματο δίκτυο

Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και συστημάτων πληροφόρησης  2010

Υπευθυνος Αλέξανδρος Βασιλείου